fbpx
Categories
Personalizacija

Sve što trebate znati o BeeLuv personalizovanim proizvodima

Kada smo razmišljali kako ponuditi jedinstven proizvod na tržištu, pored kvalitetnog sadržaja i slatkog pakovanja, ime na etiketi nam je izgledalo kao nešto što bi voljeli da neko nama pokloni. Tako su nastali BeeLuv personalizovani poklon paketi.

Nije trebalo dugo da postanemo prepoznatljivi po personalizaciji, i radovala nas je činjenica da smo toliko ljudi obradovali i izmamili osmijehe na licu kada bi im uručili poklon paket.

Mnogo upita dolazi svakodnevno kako naručiti i koji je proces, pa smo odlučili da ovdje imate sve. Detaljno upustvo kako doći do svog proizvoda sa imenom.

Koji proizvodi mogu biti personalizovani?

Sve što nađete na BeeLuv online shopu može imati etiketu sa imenom po želji. Ukoliko želite poklone za poslovne partnere, klijente ili uposlenike umjesto imena možemo staviti logotip vaše kompanije. 

Ne zaboravljamo ni naše četveronožne ljubimce pa i njihovi balzami su personalizovani.

personalizovani balzam za sapice

Za koliko su proizvodi spremni za preuzimanje?

Personalizaciju radimo svakog petka. Svaki dan nam možete slati narudžbe. Petkom ujutro spisak imena šaljemo na print. Preko vikenda pripremamo sve pakete kako bi bili spremni za slanje. Pakete šaljemo brzom poštom i na vašoj adresi su već u utorak. Ukoliko ste u Sarajevu paketi mogu biti već u ponedjeljak kod vas.

Koja je cijena personalizacije?

Personalizaciju radimo potpuno besplatno. Cijena proizvoda je ista kao na shopu bez i sa personalizacijom.

Da li imate posebne ponude poklon paketa?

Posebne ponude poklon paketa imamo za određene praznike kada je potražnja velika i na taj način vama olakšamo izbor. Svaka posebna ponuda bude istaknuta na našem web shopu ili na našim profilima na društvenim mrežama.

Pored imena na etiketi, naš tim će se potruditi da vam pomogne pri izboru proizvoda prema mirisu koji ta osoba voli, prema tipu kože ili prema nekog trećem faktoru, tako da se personalizacija poklon paketa odnosi na etiketu, ali i na sadržaj samog proizvoda.

Personalizovani BeeLuv proizvodi su super poklon ljudima koji su vam dragi, koje volite i za koje se želite mrvicu više potruditi da ih obradujete. Idealni su i kao poklon ženama za 08. Mart, djevojkama i suprugama za Valentinovo, prijateljima za rođendane, vjerske praznike i Novu Godinu.

Leave a Reply

en_GB